joi, 27 ianuarie 2011

CE CULORI PURTAM IN PRIMAVARA SI VARA ANULUI 2011

Moda 2011, culoriModa 2011, culori
















Stim deja care vor fi principalele tendinte ale anului 2011, asa ca trebuie sa aflam si ce culori se vor purta. An de an, specialistii aleg o gama de culori in jurul careia se vor modela colectiile designerilor. Diferentele de la sezon la sezon sunt in principal de nuanta, de exemplu daca iarna se folosesc tonuri mai inchise, in sezonul cald nuantele vor fii mai aprinse, mai indraznete, pline de veselie.
Iata deci cu ce culori ar trebui sa iti imbogatesti garderoba in 2011!

rosu 

Moda 2011Moda 2011
















Nuantele de rosu vor fi in top. Paleta de tonuri este extrem de ampla, practic aproape orice nuanta deviata din rosu va putea fi folosita in tinutele tale. Roz, rosu pur, grena sau visiniu, singura conditie este ca nuantele sa nu fie extrem de aprinse, ci mai degraba calde, linistitoare.
Un alt amanunt de care trebuie sa tii cont este ca in 2011 ai voie sa folosesti combinatii de tonuri apartinand aceleiasi culori. Poti incerca deci sa porti tinute in aceeasi culoare, folosind nuante diferite, ceea ce pana acum nu era recomandat.

combinatia alb si negru 

Moda 2011
Moda 2011
















Combinatia alb-negru este practic nemuritoare. Daca insa in anii trecuti intrase oarecum intr-un con de umbra, anul 2011 o readuce pe podiumurile din toata lumea.
De la tinute office, casual sau sport si pana la rochii de seara,  in combinatia alb-negru , poti fii sigura nu doar ca nu vei da gres, purtand un stil clasic ce ofera siguranta, ci vei fi si foarte la moda!

nuante de maro, bej si crem

Moda 2011
















Orice nuanta de maro, bej sau crem va fi extrem de chic si purtand-o, vei arata eleganta si sexy in acelasi timp. Se pare ca designerii vor instaura o noua regula, cea a combinarii mai multor nuante asemanatoare, deoarece ca si in cazul culorii rosu, si purtand tonuri derivate din maro vei avea voie si chiar va fi recomandat sa le combini, pentru un look sofisticat.
verde
Moda 2011
Moda 2011
















Verdele nu a mai fost de mult in centrul atentiei in prezentarile de moda. Chiar si pe strada, rar intalnesti persoane care sa poarte tinute avand ca baza culoarea verde. Anul 2011 aduce insa o schimbare in aceasta privinta si verdele va fi un adevarat trend.
De la nuante de verde lime, pana la verde forest, totul este permis. Incepe deci sa cauti haine in culoarea verde si fii sigura ca in 2011 vei face furori cu aceste tinute.
 bleumarin
Moda 2011
Moda 2011
















Nu va mira pe nimeni ca bleumarinul este preferat de designeri si pentru anul 2011. Bleumarinul ramane in tendinte ca o continuare din sezoanele trecute, fiind usor de combinat cu o gama larga de culori, usor de adaptat la orice stil vestimentar si il putem considera chiar „noul negru”, fiind la fel de versatil ca acesta, dar mai putin dur si rece.

Daca mergi la cumparaturi, poti incepe deja sa iti alegi haine in culorile anului 2011, deoarece ai o gama destul de larga din care sa alegi, in functie de varsta ta, de preferinte si de ceea ce te avantajeaza.

4 comentarii:

  1. ce interesant...sa porti combinatii ale aceleiasi culori...ciudat dar interesant in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere
  2. wou ..este super,Iulia cred ca 2011 va fi cel mai frumos...deci sa ne gindim de pe acum la inoirea garderobei..:D merci mult♥ bafta in continuare pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @ALEXANDRA
    asa este.ai o gramada de posibilitati.sper totusi sa nu vad curcubee umblatoare pe strazi:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @CAROLINA
    ce femeie nu se gandeste la asta mai mereu?:)))eu deja am ochit niste hainute super pe care vreau sa mi le achizitionez;)

    RăspundețiȘtergere