joi, 27 ianuarie 2011

Topul pieselor vestimentare ce nu trebuie sa iti lipseasca in sezonul primavara vara 2011

Moda 2011
Moda 2011
















Toate femeile sunt pasionate de moda,intr-o masura mai mare sau mai mica. Toate vrem sa aratam bine, ne bucuram la un compliment care priveste tinuta noastra si vrem sa fim admirate in orice moment al zilei.
Pentru a fi sigure ca vom face alegeri potrivite in ceea ce priveste cumparaturile pentru sezoanele urmatoare, ideal ar fi sa urmarim din timp propunerile designerilor. Astfel , in momentul in care la o sesiune de shopping dam peste un articol care, desi nu este potrivit pentru temperaturile de acum, va fi la moda in sezonul urmator, sa il recunoastem si sa il achizitionam la un pret mai scazut.
O parte din designeri si-au prezentat colectiile pentru anul 2011, deci ne putem face deja o idee in legatura cu ce vom purta anul viitor.
Iata deci care sunt principalele tendinte pentru anul 2011.
costumul deux-piece
Moda 2011
Moda 2011
















In ultimi ani, numarul femeilor din mediul de afaceri a ajuns sa fie egal cu cel al barbatilor. Pe langa asta, tot mai multe companii impun un cod vestimentar busines angajatilor, asa ca nu este de mirare ca designerii promoveaza stilul office din ce in ce mai mult.
Principala tendinta a anului 2011 o reprezinta asadar costumul deux-piece, in ambele variante: cu fusta sau pantaloni. Pentru a oferi o doza de feminitate, se prefera culorile deschise, cel mai des costumele din doua piese fiind albe, bej, crem, si alte nuante pastel. De asemenea, croielile sunt feminine, renuntandu-se la stilul masculin care a fost promovat in anii trecuti.

trenciul

Moda 2011
Moda 2011
















Un articol vestimentar fara varsta. La moda si pe vremea bunicii,si in prezent si probabil si peste 50 de ani, trenciul revine pe podium si in 2011, in colectiile mai multor designeri. Este promovat in stiluri diverse, intalnim si trenciuri clasice, intr-o singura culoare temperata, dar si unele cu imprimeuri indraznete si in culori vii.
Indiferent daca este purtat peste pantaloni, rochii sau fuste, un singur lucru este evident: trenciul este o investitie sigura si de durata!

salopete elegante

Moda 2011
Moda 2011
Contrar opiniei generale, designerii chiar tin cont si de moda strazii. Asadar, daca un trend a fost extrem de bine primit de public, poti fii sigura ca acesta va reveni si in sezoanele urmatoare, reinventat de creatorii de moda. Salopetele au facut furori in 2009 si 2010, asa ca  in 2011 le vom intalni din nou.
De data aceasta insa, salopetele nu vor mai fi potrivite pentru crearea unui stil casual, ci vor fi alegerea perfecta pentru o tinuta de seara, eleganta. Cu pantaloni scurti sau lungi, in functie de stilul preferat, vei putea purta salopetele elegante pentru o seara de cocktail, o intalnire romantica sau o petrecere.

palarii

Moda 2011
Moda 2011
In ceea ce priveste accesoriile, in 2011 nu trebuie sub nici o forma sa iti lipseasca o palarie. Indiferent daca porti o tinuta office, una casual sau una glam-chic, vei putea alege pentru oricare o palarie asortata. Poti inlocui palariile si cu o sapca sau o basca, dar cu siguranta nu va mai avea acelasi efect.
Incearca deci cel mai elegant accesoriu propus de designeri pentru anul 2011, mai ales ca ai de unde alege! Cu panglici, simple, cu borul ingust sau dimpotriva, in culori neutre sau indraznete, cu siguranta vei gasi palarii pentru orice preferinte si ocazii.

Acum ca stii care vor fi principalele trenduri in 2011, la urmatoarea sesiune de shopping vei putea „vana” articolele ce vor fi la moda, inainte ca preturile sa explodeze si vei putea fi inaintea tuturor, astfel incat cei din jur vor gandi ca designerii au creat colectiile 2011 avandu-te pe tine ca model!

Un comentariu: