joi, 27 ianuarie 2011

CUM NE IMBRACAM PENTRU A NE EVIDENTIA CORPUL?TIPURI DE SILUETE


Croiala hainelor care ti se potrivesc trebuie aleasa in functie de tipul tau de silueta
Tipuri de siluete
Identificarea formei corpului tau te va ajuta sa intelegi ce croieli, tesaturi si imprimeuri te avantajeaza. Numai asa vei sti ce sa subliniezi si ce sa ascunzi.
Fiecare avem caracteristici fizice care trebuie accentuate mai mult decat altele. Inainte de a urma moda orbeste, trebuie sa intelegi ce ti se potriveste pentru ca sa poti identifica  care dintre tendinte le poti purta si care nu. De exemplu, daca ai picioarele scurte nu vei putea purta pantaloni largi pentru ca vei parea mult mai mica de statura iar daca ai pulpele groase , nu ti se vor potrivi jeansii skinny. Scopul vestimentatiei potrivite este sa creeze iluzia unei siluete foarte bine proportionate, compensand prin iluzii optice – cu alte cuvinte, daca ai picioare scurte, croielile hainelor ar trebui sa iti lungeasca aceasta parte a corpului. Astazi, oferta vestimentara este atat de variata incat se gaseste cate ceva pentru toata lumea – indiferent de silueta, dimensiuni, proportii, inaltime sau colorit natural.
Cu toate acestea, nu este intotdeauna usor sa-ti determini propria silueta. De multe ori, femeile pot avea o combinatie de doua conformatii, sa spunem clepsidra in partea de sus a corpului si dreptunghi in jumatatea inferioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu