vineri, 28 ianuarie 2011

Tunsori la moda in 2011

long-hairstyles-pictures2.jpgIata ca a sosit si 2011 si cum trebuie sa fii intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in materie de frumusete, am o veste pentru tine: se poarta parul lung, tuns in scari, aranjat in bucle largi sau extraordinar de drept.


Este la moda bretonul drept sau lung si dat intr-o parte.
O tunsoare care avantajeaza indiferent de forma fetei este cea cu parul usor filat in fata si cu bretonul intr-o parte. Poti opta sa iti intorci varfurile filate inspre exterior, in timp ce restul parului este intins sau aranjat in bucle largi si dezordonate.
Sau iti poti taia drept bretonul, lung pana aproape de sprancene, si tunde parul in scari mari. Parul trebuie intins si purtat ca atare, fara varfuri intoarse sau alte artificii.
Poti opta tot pentru bretonul lung si drept si pentru parul drept si tuns la linie sau usor buclat spre varfuri.
 
In cazul in care esti de parere ca bretonul nu te avantajeaza poti alege tunsorile filate in partea din fata, in care cea mai scurta suvita trebuie sa treaca de lungimea urechii. Cararea va fi intr-o parte, astfel incat suvitele de par sa iti treaca usor deasupra ochiului.
Daca esti adepta cararii pe mijloc, parul va fi tot in scari in partea din fata, insa suvitele vor fi mai lungi, trecand de barbie. Scarile nu trebuie sa fie foarte vizibile, stilul "pierdut" dand cele mai bune rezultate. Apoi, ramane la alegerea ta daca iti vei indrepta parul sau il vei ondula, el aranjandu-se perfect in orice situatie datorita acestei tunsori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu