sâmbătă, 25 decembrie 2010

Despre mine...






Nu m-am gandit niciodata cat de greu poate fi sa indemni o persoana sa-si indrepte gusturile.Si nu ma refer la cele culinare,ci la acea parte care ne defineste ca om cu stil,care se preocupa de imaginea sa in fata lumii.
Daca stau bine sa-mi amintesc,nici nu cred ca mi-am propus in mod intentionat sa fac  asta.
Cu trecerea timpului insa,a inceput sa mi se ceara tot mai des parerea in legatura cu trucuri legate de vestimentatie,make-up...Si asa a luat contur ideea de a ma apuca de postat pe acest blog.

Nu pot spune ca sunt o maniaca atunci cand vine vorba de stil.Ca dau sume fabuloase pe haine,cosmetice sau accesorii.Insa imi place ca atunci cand ies din casa,sa reusesc sa fac lumea sa zambeasca pentru ca vad ceva armonios,nu pentru ca vad o paiata plina de sclipici si paiete.Din pacate lumea in ziua de azi e de parere ca daca te impopotonezi,arati ca esti avut.SO WRONG!Dar vom avea timp sa discutam despre multe aspecte legate de acest subiect.

Pot spune ca am avut norocul,de mica,sa nu ma confrunt cu prejudicii din partea familiei,de genul:"Vai,draga dar la varsta ta sa te machiezi!..."Slava Domnului,si-au dat repede seama ca nu au cum sa ma impiedice,asa ca mai bine au ajuns la concluzia ca ar fi mai potrivit sa ma indrume.

Asa am ajuns sa iau contact cu nume ca Alexandru Abagiu(care a ajuns singurul nume care conteaza pentru mine in materie de make-up.Ce spune el e sfant.Si va voi demonstra cu mare drag cate aveti de invatat de la un astfel de om),Dana Budeanu(care da din gura dar cu folos.Sfaturile ei in materie de vestimentatie se bazeaza pe ani de studiu in domeniu)si altii care urmeaza sa fie amintiti la timpul lor.

Daca nu ai auzit de ei,daca publicatii gen VOGUE,ELLE etc nu iti suna nici macar cunoscut,nu e timpul pierdut.Totul e sa vrei sa inveti,sa te respecti pe tine ca femeie si sa nu vrei sa ingrosi randurile pitipoancelor cu straturi de trei degete de fond de ten.
Bafta dragelor!

6 comentarii:

  1. hey. frumos ai aici.

    bine ai venit in lumea blogger.! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. buna anna!si ms de urare.de fapt sunt ceva mai veche in lumea blogger.acesta este doar un nou blog.sper sa va placa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ooo...am sa te urmaresc.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. super!ma bucur sa stiu asta.orice nelamurire ai avea,astept sa vad daca o pot solutiona.hai ca scriu si versuri.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos inceput ... Imi place poza cu Gabrielle Chanel!

    RăspundețiȘtergere